Продукти

633

633 - НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА ОТ ВИСОК КЛАС

ЗАЩО 633? Наименованието на търг. марка 633 е взаимствана от учение за числата на великия Учител в българската духовна култура Петър Дънов, според което цифрата 6 символизира развитието и прогреса, а цифрата 3 съдържа трите добродетели – Любов, Мъдрост и Истина, като ги обединява.

633 е уникална, тъй като е използван синергизма на натурални студено пресовани масла, съчетани с действието на екстракт и хайвера от охлюви.

Формулата на слузта от охлюви е уникална, защото възстановява тялото на мекотелото само за няколко денонощия, независимо дали то е наранено или черупката е счупена. Количеството колаген и еластин в кожата на охлюва е равно на това в човешката кожа. Вълшебното действие на екстракта на охлюви идва от биологично активните съставки – колаген, еластин, алантоин, витамини А, Е, С, гликолова киселина, естествени антибиотични пептиди, микроелементи, фосфолипиди и полизахариди. В продуктите 633 няма водно съдържание, а се използват изцяло екстракт и хайвер от охлюви.

Натуралните масла, използвани в търг. марка 633, са: кактус Опунция, наричан още Бодлива круша, арганово, авокадово, сусамово масло, комбинираното масло от шеа и шакао, масло от макадамия, вечерна иглика, камелия, кокос, жожоба. Основно място в серията заема маслото от кактус Опунция. Неговата изключителна противостарееща мощ се дължи на високото съдържание на витамин E. Богато е на основни мастни наситени и ненаситени киселини, които са много ценни в борбата със сухотата на кожата, подобряват хидратацията, намаляват броя и дълбочината на бръчките, премахват кръговете и торбичките под очите.

Серията е подходяща за всички възрасти. Всички масла са подходящи за чувствителна кожа. Дерматологичните тестове не са показали непоносимост или алергични реакции. Продуктите са подходящи за всички типове кожа.

633 НАТУРАЛЕН АКТИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 ml633 НАТУРАЛЕН АКТИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 ml
633 НАТУРАЛЕН АКТИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 ml633 НАТУРАЛЕН АКТИВЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 ml
633 НАТУРАЛЕН АКТИВEН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 15 ml633 НАТУРАЛЕН АКТИВEН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 15 ml
633 НАТУРАЛЕН АКТИВEН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 15 ml633 НАТУРАЛЕН АКТИВEН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 15 ml