Новини

Insette от LEC

Дата: 01.03.2014

Insette от LEC
  Производителят на „Insette” – фирма LEC, е създадена преди повече от 46 години в град Ливърпул, Великобритания. За времето на своето съществуване, LEC се превърна в основен производител на аерозоли на острова и в Европа, както за своите собствени марки, така и като прозводител на „Private Label” за много престижни клиенти. Всички продукти на компанията се произвеждат само в производственото предприятие на LEC в Ливърпул, Великобритания. То е оборудвано с шест линии за пълнене, способни да изработят над 1000 аерозола в минута. Компанията винаги се е гордяла с принципите си - да предложи на клиентите качествен и оригинален продукт на възможно най-изгодна цена.
LEC са изобретатели на стилизиращите продукти Insette мус за коса през 70-те години на миналия век, което дава истински тласък на компанията, последван от бурно развитие на дейността. През годините следват много иновативни продукти и оригинални идеи.
През 2005 LEC представи своята серия продукти "Mini", като например оригиналните парфюм–дезодоранти “Body Breezer” или мини лаковете за коса, проектирани за максимално удобство при носене в чанта или при пътуване. Днес компанията произвежда продукти за коса, продукти за лична хигиена, продукти за дома и др. и разпространява продуктите си във Великобритания и в още над 30 държави в целия свят.

Новини

Рецепти вдъхновени от любимите ти вкусове

Дата: 13.06.2017

QUIN BITE е веган сурово барче със 100% натурален БИО състав, без глутен. Създадено специално за теб – всяка съставка е грижливо подбрана и внимателно комбинирана, за да те зареди за целия ден. виж още

Revuele - серия No Problem с Активен въглен и Бяла глина

Дата: 04.05.2017

Екологично замърсяване, консерванти и подобрители в храните – всичко това се отразява на кожата. Клетките са пълни с токсини, които се премахват трудно. Всичко това нарушава функцията им и защитата срещу инфекции. виж още