Новини

Пекарна Krambals

Дата: 24.03.2017

Eдна история, която се предава от поколение на поколение....

от баща на син…

Krambals е марка за продукти от пекарната, които са автентични и с истински вкуc, защото са създадени, следвайки трите най-добри и изконни традиции в пекарството: простота, търпение, истински съставки.

Истински хляб! Истински вкус!

- Златиста коричка
- Аромат на току-що изпечено
- Необикновена хрупкавост
- Неустоима въздушност
- Автентичността на истинския хляб
- Истински вкус
- Вкусни малки филийки хляб
- Големи шупли
Предлага се в пет невероятни вкуса:

Tomato & Mozzarella

Една класическа, но изключителна комбинация от слънчеви зрели домати и нежно сирене моцарела. Комбинацията, в която ще се влюбите.

Garden Grill

Великолепни градински зеленчуци на грил. Един автентичен и богат вкус – добре познат, но продължаващ да интригува с всяка хапка.

Cream Cheese

Крем сиренето ще завладае всичките ви сетива със своята деликатност и нежно кремообразно сърце. Един мек и елегантен вкус.

Pepper & Cheese

Една невероятна двойка: вкусна чушка и ароматно сирене. Съчетани в перфектен баланс, те дават едно завладяващо вкусовете преживяване.

Sea Salt

Един шедьовър на чистотата и автентичността. Неговата простота завладява хапка след хапка, разкривайки тайната на истинския вкус.

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПЕКАРНАТА!

Новини

Рецепти вдъхновени от любимите ти вкусове

Дата: 13.06.2017

QUIN BITE е веган сурово барче със 100% натурален БИО състав, без глутен. Създадено специално за теб – всяка съставка е грижливо подбрана и внимателно комбинирана, за да те зареди за целия ден. виж още

Revuele - серия No Problem с Активен въглен и Бяла глина

Дата: 04.05.2017

Екологично замърсяване, консерванти и подобрители в храните – всичко това се отразява на кожата. Клетките са пълни с токсини, които се премахват трудно. Всичко това нарушава функцията им и защитата срещу инфекции. виж още