Новини

Серия Кератин + от Ревюел

Дата: 17.02.2017

 Кератин + е възстановяваща серия шампоан и балсам предназначена за суха, тънка и изтощена коса със заплитащи се краища. Силната формула от био активни компоненти на KERATRIX complex подхранва и защитава косата като я прави по-плътна и придава обем и блясък дори и на силно уредени коси. Микрокапсулите Кератин и Аргинин, съдържащи се в продукта, внимателно запълват микроскопичните накъсвания като заздравяват, овлажняват и насищат косъма с подхранващи съставки.
Аминокиселините в продуктите имат ползотворно въздействие върху кожата на скалпа, която получава необходимото подхранване и фоликулите на косъма стават по-здрави, което влияе и на здравия вид на косата.
С леката почистваща формула шампоана деликатно почиства косата, без да поврежда защитния слой и осигурява много добро възстановяване на структурата на косъма.
Балсамът на базата на Кератин и Аргенин деликатно изглажда косъма, без да уврежда повърхността и обвива всеки косъм със защитен филм. Балсамът Кератин + има антистатично действие и улеснява разресването.

Новини

Рецепти вдъхновени от любимите ти вкусове

Дата: 13.06.2017

QUIN BITE е веган сурово барче със 100% натурален БИО състав, без глутен. Създадено специално за теб – всяка съставка е грижливо подбрана и внимателно комбинирана, за да те зареди за целия ден. виж още

Revuele - серия No Problem с Активен въглен и Бяла глина

Дата: 04.05.2017

Екологично замърсяване, консерванти и подобрители в храните – всичко това се отразява на кожата. Клетките са пълни с токсини, които се премахват трудно. Всичко това нарушава функцията им и защитата срещу инфекции. виж още