Новини

Цинк + от Revuelе

Дата: 02.02.2017

 Цинк + е дерматологична серия от шампоан и балсам, разработена специално за справяне с пърхота от различен произход. В състава на продуктите участват Polyplant Hair комплекс, кетоконазол и цинк пиритион.
Polyplant Hair комплексът е основна съставка в серията. Благодарение на повишеното съдържание на био активни компоненти, комплексът влияе благотворно върху кръвообращението на капилярите по кожата на главата, премахвайки раздразненията като поддържа подхранването на косата и регулира функцията на мастните жлези.
Цинк пиритионът осигурява кераторегулиращо действие и намалява възпалението на кожата на главата.
Кетоконазолът има противовъзпалителни, антимикробни и антигъбични свойства, благодарение, на които, ефективно премахва пърхота.
 В състава на шампоана има салицилова киселина, която успокоява кожата на главата, предотвратява сърбежа и осигурява антисептично действие.
  Балсамът-маска има ексфолиращо действие и тонизира структурата на косъма по цялата дължина. Меката формула не дразни кожата на главата и осигурява на косата лесно разресване и антистатичен ефект.

Новини

Рецепти вдъхновени от любимите ти вкусове

Дата: 13.06.2017

QUIN BITE е веган сурово барче със 100% натурален БИО състав, без глутен. Създадено специално за теб – всяка съставка е грижливо подбрана и внимателно комбинирана, за да те зареди за целия ден. виж още

Revuele - серия No Problem с Активен въглен и Бяла глина

Дата: 04.05.2017

Екологично замърсяване, консерванти и подобрители в храните – всичко това се отразява на кожата. Клетките са пълни с токсини, които се премахват трудно. Всичко това нарушава функцията им и защитата срещу инфекции. виж още