Новини

Вкусно и здравословно!

Дата: 26.01.2017

Все по-често се стремим да се храним здравословно, затова често хапваме полезни неща, които в повечето случаи ни доставят необходимата енергия, но губим от удоволствието на вкусната храна. Експертите разработващи продуктите на Виталия са взели това предвид и вече можем да се наслаждаваме на богато разнообразие от естествени, вкусни и здравословни храни, приготвени по оригинални рецепти със съставки от екологично чисти райони. Мюсли линията на Виталия предлага мюсли обогатени с калции и магнезии, подсладени с кафява захар, сушени плодове. Те се продават, както в икономични опаковки за вкъщи (кутия и плик), така и в чаша със сгъваема лъжичка за максимално удобство в офиса или училище.

Линия зърнени барчета – здравословна и вкусна закуска, която осигурява дълготрайна енергия. Подходящи са както за хора, който спортуват или спазват хранителен режим, така и за всеки, който се грижи за външния вид и здравето си.

Детска линия – мюсли, обогатени с калции, магнезии, желязо и витамин B, без добавена захар, с високо съдържание на фибри и ниско съдържание на сол.

Новини

Рецепти вдъхновени от любимите ти вкусове

Дата: 13.06.2017

QUIN BITE е веган сурово барче със 100% натурален БИО състав, без глутен. Създадено специално за теб – всяка съставка е грижливо подбрана и внимателно комбинирана, за да те зареди за целия ден. виж още

Revuele - серия No Problem с Активен въглен и Бяла глина

Дата: 04.05.2017

Екологично замърсяване, консерванти и подобрители в храните – всичко това се отразява на кожата. Клетките са пълни с токсини, които се премахват трудно. Всичко това нарушава функцията им и защитата срещу инфекции. виж още