Новини

Пастите за зъби на Л’анжелика - с нова подобрена формула

Дата: 14.12.2016

 Пастите за зъби на Л’анжелика са с нова подобрена формула. Основна част от нея е Орал Актив Комплекс, който е плод на дългогодишни разработки от специалистите на Л’анжелика. Комплексът съдържа Алое, Ксилитол и Флуорид.
 Растителният екстракт от Алое вера действа противовъзпалително, освежаващо и успокояващо. Алое вера притежава антиоксидантни свойства, стимулира производството на колаген, помага при борбата с вирусите, бактериите и гъбичките.
 Ксилитолът намалява концентрацията на стрептококови бактерии (главните причинители на кариеси). Ксилитолът е естествена алтернатива на захарта, който на вкус е като захарта, но съдържа 40% по-малко калории. От друга страна стрептококовите бактерии не могат да преработват този вид захар, това възпрепятства образуването на млечна киселина, която е причина за деминерализация на емайла.
 Флуоридът е минерал, който се среща в природата – има го в много храни и като добавка в питейната вода. Той подсилва емайла, защитава от кариеси и има антибактериален ефект. Флуоридът в пастите на Л’анжелика е ppm <1000, коeто ги прави безопасни за използване и от деца без родителски контрол.

Новини

Рецепти вдъхновени от любимите ти вкусове

Дата: 13.06.2017

QUIN BITE е веган сурово барче със 100% натурален БИО състав, без глутен. Създадено специално за теб – всяка съставка е грижливо подбрана и внимателно комбинирана, за да те зареди за целия ден. виж още

Revuele - серия No Problem с Активен въглен и Бяла глина

Дата: 04.05.2017

Екологично замърсяване, консерванти и подобрители в храните – всичко това се отразява на кожата. Клетките са пълни с токсини, които се премахват трудно. Всичко това нарушава функцията им и защитата срещу инфекции. виж още