За нас

сградата на Инкозметикс АД
 От създаването си през 1994 г. досега, Инкозметикс АД е постоянно  сред водещите дистрибуторски компании на козметични продукти в България.

 Днес компанията предлага на своите клиенти разнообразие от над 1 000 артикула на водещи български и международни компании и качествена дистрибуционна услуга посредством своя автопарк от над 60 транспортни средства. Инкозметикс АД предлага национално покритие чрез съвременните си складови бази в 8 от най-големите български градове - София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Горна Оряховица, Плевен, Монтана.

сградата на Инкозметикс АД

    Инкозметикс АД успешно налага и маркетира на българския пазар портфолиото си от ексклузивни международни брандове.
В своята дейност,  ние се стремим да останем верни на традицията и добрия имидж на дистрибутираните от нас марки, стоки и услуги. Развиваме дейността си в търговията на едро, търсейки атрактивни, коректни и надеждни партньори за дистрибуция и продажба на козметични и парфюмерийни продукти и изделия.

 И в бъдеще фирмата ще се старае да е сред най-модерните компании за дистрибуция на български и вносни козметични продукти  като предоставя още по-добра и качествена дистрибуция.